BinSoft Informàtica

Software per empreses / SAGE

El Grup SAGE és actualment la primera empresa espanyola en la fabricació i venda de software de gestió empresarial. Amb seu central a Madrid i amb delegacions a Barcelona, València i Sevilla.

SAGESage 100Sage ERP X3

SP ha ampliat la seva presència a altres 16 països situats a Europa i Amèrica. Aquesta vocació multinacional ha convertit al Grup SAGE en el líder tecnològic per a la Pime de parla hispana.

Amb l’ojectiu de satisfer les necessitats de la Pime de forma global, l’oferta de serveis del Grup SAGE s’ha consolidat i ampliat en els darrers anys, sobretot en els camps de l’Assistència Tècnica, Formació i Consultoria, on les petites i mitjanes empreses troben recolzament diari en les seves tasques empresarials.

El Software de Gestió PYME PLUS li dóna la solució completa del cicle comercial, magatzems i fabricació de l'empresa, amb independència del seu sector d'activitat. A més gràcies a la seva gestió financera, analítica i pressupostària permet mantenir un complet control de la situació del teu negoci, simplificant els processos de tractament de la informació i agilitant els processos de presa de decisions.

Sage 100

Sage L100, es l´ERP estàndard de referència de Sage. Amb 18 anys al mercat i mes de 600.000 clients a tot el mon, podem assegurar que es la millor solució per a Pymes amb necessitats de controlar, de manera rapida, senzilla i eficaç, qualsevol procés de Manufactura, Stock, Gestió de Magatzem, Compres-Vendes, Gestió de Cartera i Comptabilitat. Sense oblidar el gran ventall opcions de Reporting que l’aplicació incorpora de forma Standard.

Sage L100 es un producte molt robust, d´alta fiabilitat i una magnífica relació qualitat/preu.

Amb arquitectura modular i amb molts processos predefinits, permet definir per a cada client la millor solució i aconseguir temps d´implementació immediats.

Sage ERP X3: La solució internacional per a les Empreses

Sage ERP X3 es tracta d'una solució 100% web que proporciona funcionalitat amb l'àrea financera integrada i un suport en tots els mercats internacionals.

L'expansió internacional ja és possible amb un sol ERP.

Moltes mitjanes i grans Empreses estan estudiant la possibilitat d'abordar la seva expansió internacional o la deslocalització de part de la seva organització. Un obstacle amb el qual solien enfrontar fins ara aquest tipus d'organitzacions, era la manca de cobertura internacional de les seves solucions de gestió. Gràcies al control de tota l'organització a través d'una única plataforma, Sage ERP X3 ofereix la clau per l'èxit d'aquestes companyies.

Les empreses amb estratègies d'internacionalització, com la seva. necessiten una solució ERP que suporti aquests requisits. Es tracta d'una solució que li permeti desenvolupar-se còmodament en qualsevol país i mercat, sense la necessitat d'afrontar mesos o anys d'experiments. L'experiència adquirida per un sistema ERP a Anglaterra, França o EUA, no és directament transferible a altres mercats, ja que existeixen moltes condicions de l'entorn que varien d'un país a un altre. El sistema ideal per a les mitjanes i grans companyies amb vocació internacional és, d'aquesta manera, un ERP multi-llenguatge capaç de contemplar els costums, la legislació i la moneda de cada país, sense necessitat de personalització addicional.

Sage ERP X3 està disponible en nou idiomes i compleix amb nou legislacions nacionals diferents (Espanya, Estats Units, Regne Unit, França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Argentina i Xina). Els usuaris de cada país accedeixen a la funcionalitat estàndard de la solució en el seu idioma d'origen i aquestes capacitats multi-llenguatge es fan també extensibles a l'idioma utilitzat pels clients o proveïdors als quals es dirigeix ​​una comunicació (descripció d'articles, textos de factures, etc ..).

Els paràmetres específics de cada país, incloent els requeriments legals i del mercat, estan centralitzats en una solució única, on resulta molt senzill compartir les dades i els processos comuns entre les diferents delegacions, d'una manera acord a les regles de cada mercat.

Sage ERP X3 proporciona un dossier de cada país que inclou una configuració estàndard per accelerar el procés d'implantació en oficines de l'estranger. Un simple navegador web és tot el que un usuari avançat necessita per començar a utilitzar l'aplicació. Gràcies a això, una nova oficina pot disposar d'una solució de gestió totalment operativa sense la necessitat d'invertir en infraestructures TI d'alt cost.

La modularitat de Sage ERP X3 permet dur a terme una implantació internacional gradual, adaptant de forma individualitzada a les prioritats geogràfiques i / o funcionals de cada Companyia.