BinSoft Informàtica

Serveis a empreses / Control de presència

Binsoft Informàtica, S.L. una vegada més demostrant el seu lideratge en solucions per a empreses i li ofereix la possibilitat de controlar amb tota comoditat i seguretat els horaris i l'absentisme del seu personal.

Control de presència

Binsoft té la representació i el servei tècnic per tot Catalunya de Teditel, líder en el sector de control de presència i d'accessos, i també com a distribuïdor Élite del Grupo SP i en concret del seu programa Personal Plus.

Teditel, fabricant espanyol de Sistemes de Control de Accessos, Presència y Producció, ha dissenyat un nou terminal de Control de Presencia CAP-2000 que, gestionat pel Software del Grup SP, PersonalPlus, resol de forma pràctica i eficaç la gestió de Recursos Humans de qualsevol empresa.

Fàcil Instal·lació. El terminal es subministra amb tot el necessari per que els nostres clients puguin instal·lar-lo en poc temps, no obstant disposem d'un servei tècnic especialitzat que li resoldrà qualsevol dubte. Esculli la tecnologia que més s'ajusti a les seves necessitats:

  • Banda Magnètica
    Amb lector de targetes de Banda Magnètica Integrat. Ara gratis 30 targetes de banda magnètica y 15 metres de cable, tot a punt per a instal·lar.
  • Targes amb Proximitat
    Aquesta versió integra un nou sistema de captura de dades per radiofrequència ó també anomenat proximitat, es caracteritza per identificar automàticament la targeta a una distància de 10 cm. El tamany i format de la targeta és el mateix que el de la de banda magnètica. A més a més, amb qualsevol terminal, podrà configurar la seva instal·lació en funció de les seves necessitats.
  • Aplicació multiusuari
    Possibilitat de crear fins a 999 centres de treball amb departaments. Definició de diferents horaris, fins i tot nocturns. Es poden establir uns marges de temps per a l'entrada i sortida del centre de treball. Els moviment dels treballadors es podran introduir a través de un terminal automàtic mitjançant targeta o bé manualment (control de fitxatge). Permisos del treballador totalment configurables per l'usuari. Estadístiques i històrics. Es podran emmagatzemar les dades de moviments de diferents períodes de temps, important aquests des de l'opció Moviments de Treballadors a aquests històric.