BinSoft Informàtica

Serveis a empreses / Mitjans de cobrament

La caixa que sempre quadra.

Caixers de cobrament

Models de caixers de cobrament que oferim

Grup BinSoft Informàtica, sempre ha buscat els millors perifèrics per als seus clients, i en aquest cas ha trobat una solució ideal per a tots els comerços i establiments amb punts de venda.

De la mà d'ICG, d'AZKOYEN i CASHINFINITY, Grup BinSoft Informàtica ja fa temps que ha incorporat al seu catàleg de productes la distribució de tota la gamma de caixers de cobrament: CASHDRO, CASHLOGY, GLORY RETAIL i CASHKEEPER.

Cada cop es més freqüent trobar en petits i grans comerços un sistema de pagament automàtic que garanteixi el cobrament de petits i grans imports, que redueixi al mínim els furts, que faci quadrar sempre la caixa i millori la velocitat i seguretat en el retorn del canvi.

Qualsevol tipus de negoci amb un volum de cobrament en efectiu de les seves vendes veuran en els sistemes de pagament automàtic com CASHDRO, CASHLOGY, GLORY RETAIL i CASHKEEPER la millor solució a la gestió dels seus cobraments i pagaments.

Les solucions CASHDRO, CASHLOGY, GLORY CI-10 i CASHKEEPER proporcionen una gestió intel·ligent de l'efectiu, així com l'optimització de tots els processos de l'efectiu en els establiments. Els sistemes de caixers de cobrament automàtic com CASHDRO, CASHLOGY, GLORY CI-10 i CASHKEEPER són sistemes avançats i versàtils en la gestió de l'efectiu, i s'adapten a l'establiment de qualsevol mida i tipus de negoci.
El modern i compacte disseny de la solució per a la gestió de l'efectiu CASHDRO, CASHLOGY, GLORY CI-10 i CASHKEEPER es composen del reciclador de bitllets i del reciclador de monedes. Aquest sistema pot adaptar-se als mercats com fleques, botigues, supermercats, hipermercats, ferreteries, farmàcies, etc. Quan els caixers CASHDRO, CASHLOGY, GLORY CI-10 i CASHKEEPER estan integrats en el sistema TPV ja existent, permet una gestió automàtica de l'efectiu, millorant la seguretat, el rendiment del personal, el servei al client i l'eficiència del reciclatge. El modern disseny del CASHDRO, CASHLOGY, GLORY CI-10 i CASHKEEPER pot integrar-se fàcilment en caixes / caixes d'autoservei.

Grup BinSoft Informàtica, al ser un proveïdor multimarca l’assessorarà per trobar quin és el millor model i/o caixer automàtic per al seu negoci i adaptarà els caixers al seu programa de gestió i/o sistema informàtic que vostè disposi actualment, i en el cas que no en disposi de cap també tenim la possibilitat d’assessorar-lo en funció de les seves necessitats.

La popularitat de l'efectiu continua com a mètode de pagament. Anualment, els diferents informes sobre els Mitjans de Pagament en el món confirmen que l'efectiu segueix sent el mètode preferit de pagament. Tot i això, encara avui l'efectiu es gestiona manualment en el punt de venda. Aquesta situació pot comportar enormes inconvenients per a qualsevol establiment, causats per una gestió poc segura.

Els caixers de cobrament com CASHDRO, CASHLOGY, GLORY RETAIL i CASHKEEPER evitaran els "desquadraments" de caixa.

Caixer CASHDRO 3 en la botiga Alaball

Caixer de cobrament personalitzat per a la botiga Alaball

Al portar internament un detector de bitllets i monedes eviten al 100% el frau de bitllets i monedes falsos. Al tenir tota la informació automatitzada en tot moment, minimitza i aconsegueix que el seu procés de cobrament, quadrament de caixa i devolució de canvi sigui més senzill, ràpid i segur. Cal també tenir en compte que aquests sistemes de pagament milloraran el servei als teus clients: permet disposar de més temps de cara a client i millora la higiene en el lloc de pagament ja que evita el contacte directe amb els diners.

La pèrdua desconeguda de l'efectiu genera enormes costos per a tot propietari d'un petit negoci. L'ús de CASHDRO, CASHLOGY, GLORY RETAIL i CASHKEEPER erradica aquestes pèrdues derivades de furts interns, errors en calcular el canvi o introduccions voluntàries o no de monedes i bitllets fraudulents, a més de reduir les possibilitats de robatori o atracaments. CASHDRO, CASHLOGY, GLORY RETAIL i CASHKEEPER converteixen el teu establiment en un entorn segur i els teus beneficis s'incrementen des del primer dia.


La seguretat i una excel·lent gestió de l'efectiu és tant important que tots els fabricants de prestigi de caixers afegeixen al seu portfoli de productes moltes novetats. Les més destacades les trobem amb CASH INFINITY GLORY i CASHDRO.

CASH INFINITY GLORY incorpora el model CI-5 amb la velocitat i prestacions del seu germà gran, CI-10, però amb una reducció de preu important i un disseny molt elegant i pensat per poder integrar en el mostrador.

CASHDRO en canvi amplia i creix amb els CASHDRO6 i el CASHDRO7, aquests dos caixers cobriran les espectatives dels més exigents. CASHDRO6 incorpora un nou dispensador de monedes ultra ràpid i millora la seguretat física del caixer. CASHDRO7 ho té tot, introducció de múltiples bitllets a la vegada, moneder ultra ràpid, possibilitat de dispensació de canvi de 4 tipus de bitllets (5€, 10€, 20€ i 50€) CASHDRO7 possiblement en aquests moments és el caixer més complet que hi ha en el mercat i a un preu molt competitiu i atractiu.

Grup BinSoft Informàtica sempre disposa de les últimes novetats de qualsevol tipus de tecnologia que puguin millorar la gestió de qualsevol negoci, i per tant els nous GLORY CI-5, CASHDRO6 i CASHDRO7 ja estan disponibles.


Per altra costat, Grup BinSoft Informàtica, si ho desitges, també pot implantar el sistema de pagament amb targeta de crèdit, de forma que qualsevol transacció econòmica sigui del tot segura.

Caixer CASHDRO 3 en el forn de pa 0% Gluten

Caixer de cobrament CASHDRO 3 personalitzat per al forn de pa i pastisseria 0% Gluten

Nous caixers de cobrament: CASHDRO6, CASHDRO7 i CASH INFINITY GLORY CI-5

Nous caixers de cobrament: CASHDRO7 i CASH INFINITY GLORY CI-5

La caixa intel·ligent que accepta, valida i dispensa bitllets i monedes en el punt de venda.

Personalitzem el caixer, rotulant-lo amb la imatge corporativa de la teva empresa.

Cashlogy i Cashkeeper Caixers CASHDRO 3 personalitzats Caixers CASHLOGY personalitzats

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

 • El client és l'únic que entra en contacte amb els diners.
 • L'arqueig de caixa està sempre garantit, encara que hi hagi vàries persones treballant.
 • L'efectiu sempre està segur.
 • Minimitza possibles furts.
 • Detecta i rebutja monedes i bitllets falsos.
 • Agilitza les transaccions de cobrament en el punt de venda.
 • Estalvi de temps en el tancament de caixa.
 • Possibilitat d'integració amb la majoria de programaris de gestió. També pot funcionar de manera autònoma, des d'un ordinador.
 • Possibilitat de controlar tota la informació des del mòbil o tauleta.
 • Personalització del caixer amb la imatge de la vostra empresa.
 • Molt indicat a nivell d’higiene per a empreses del sector alimentari, ja que l'empleat no manipula directament els diners.

Carasterístiques detallades i comparativa de Cashdro 3, Cashdro 5, Cashdro 7, Cashlogy, Glory CI-10 i Cashkeeper Carasterístiques detallades i comparativa de Cashdro 3, Cashdro 5, Cashdro 7, Cashlogy, Glory CI-10 i Cashkeeper

Vídeos de caixers