BinSoft Informàtica

Software per empreses / ICG Software

El Grup ICG és un grup multinacional que fabrica solucions tecnològiques globals per a petites, mitjanes i grans empreses dels sectors d’hosteleria, hotel i retail, des del Software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies.

FrontRest - Hostaleria FrontHotel - Allotjaments FrontRetail - Botigues ICGManager - Gestió empresarial ICGAnalytics - Gestió empresarial
FrontRest - Hostaleria

Les Solucions més completes per a l'Hosteleria.

Restaurants, Pizzeries, Cafeteries, Fast Foods, Self Services, Bars...

Principals avantatges:

Fàcil d'utilitzar: Gràcies al seu disseny visual i tàctil gairebé no cal formació.
Fiable: Les dades sempre estan protegides, en moments de màxim treball i en entorns multiusuari.
Segura: Els usuaris s'identifiquen per empremta dactilar per accedir a les seves funcions i permisos. Auditoria de totes les accions dels empleats.
Precisa: Garanteix el control d'efectiu, simplifica el quadrament de caixa i evita possibles furts.
Escalable: S'adapta a la dimensió del client, des d'un petit local fins a una cadena amb centenars d'establiments.
Rendible: Aconsegueix major rotació de vendes i ajuda a reduir les mermes de producte i els costos de personal.
Personalitzable: Podeu afegir funcionalitats específiques en diferents punts del programa.

SOFTWARE ADDICIONAL PER A FrontRest
Telecomanda

Telecomanda

Redueix els temps de servei i s'eviten errors. Les comandes sempre queden registrades a caixa. Incrementa la rotació de taules. Pagament amb targeta des de la pròpia taula.

eRest/eRest Mobile

eRest/eRest Mobile

Carta electrònica interactiva multiidioma. Elimina costos i errors d'impressió en la carta. Comunica’t amb els teus clients en el seu idioma. Actualitza preus des de FrontRest i HioPOS Cloud.

Hioscreen

Hioscreen

Pantalles tàctils de cuina. Veieu a cuina els plats pendents de preparar i servir, axí com el temps passat des de la solicitud, agilitzan el servei als clients.

PortalRest

PortalRest

El teu restaurant accessible des de qualsevol smartphone. Descripció del restaurant. Mapa de localització. Carta en diferents idiomes. Visualitza carta i menú. Actualitza la informació en PortalRest i eRest.

ICG Report

ICG Report

Indicadors i alertes del teu negoci en temps real. Coneix les vendes del dia, el nombre de tickets, i el quadrament de caixa des del smartphone en temps real. Visualització gràfica comparativa d'anys anteriors.

ICG Planner

ICG Planner

Eina bàsica per a la gestió de RRHH. Cost laboral real de l'empleat. Rendibilitat i optimitzament de costos de planificació. Gestió d'hores extra i borsa d'hores. Validació en temps real dels registres de control de presència.