BinSoft Informàtica

Software per empreses / Control Integral

Es tracta d’un programa de gestió especialitzat en el sector del subministre industrial, ferreteries ,centres de bricolatge i magatzems de materials de construcció. Des de fa més de 20 anys. Amb aquest programa, podreu controlar tota la cadena d’informació, des de la comanda de client a l’inventari o l’estadística de beneficis.

Control Integral

Control Integral disposa de 3 versions diferents, de manera que el programa pot créixer a mesura que ho fa la seva empresa:

  • Control Integral Professional
  • Control Integral PIME
  • Control Integral Advanced

A Grup Binsoft Informàtica, S.L. ens ocupem de tots els processos, des de la instal·lació del programa a la seva empresa fins a la formació del personal per a un ús òptim del mateix.

El programari de gestio de Control Integral disposa de connexió online amb totes les cooperatives, grups de compra i plataformes de comunicació de dades: Control Integral importa tarifes, e-Albarà, e-Factures, ofertes / fullets, imatges d'articles, codis de barres, etc. Com a caracteristiques generals disposa d’un TPV àgil, potent i fàcil d'utilitzar: Totes les tasques de taulell de venda es realitzen des d'una única pantalla. El tipus de venda (tiquet, albarà, pressupost, comanda, ...) pot canviar d'un tipus a un altre fàcil i ràpidament. Diposa de signatura electronica d’albarans, de terminals on-line per a facilitar l’inventari del seu estock, de verificadors de preu per que el seu client disposi de TOTA l’informacio, de digitalitzacio d’albarans de repartiment, i de comerç electronic (botiga a internet).

Les noves versions de control integral es basen en les demandes dels usuaris. Cada dos mesos aproximadament rep actualitzacions del programa. Els usuaris poden descarregar-les automàticament d'Internet. Els nostres clients estan sempre actualitzats a la última versió i amb totes les novetats.

Control Integral enllaça directament amb totes les centrals de compra i cooperatives més importants

Cadena 88 Coferdroza habitacle Optimus nexmart Bigmat materials de construcció