BinSoft Informàtica

Software per empreses / E-Commerce

La manera més ràpida, fàcil i còmode de traslladar el seu negoci a Internet.
Ha pensat en multiplicar els seus clients potencials? Vol desfer-se del stock acumulat? Obrint las portes del seu negoci a Internet, això és possible.

E-Commerce

Les empreses GRUP BINSOFT INFORMÀTICA, S.L. i CONTROL INTEGRAL, S.L. li oferim una forma molt fàcil de fer-ho. Hem desenvolupat una aplicació que connecta el programa de gestió de la seva empresa amb una pàgina de comerç electrònic. D’aquesta forma pot gestionar els continguts de la pàgina web d’una manera molt ordenada i senzilla. Amb la nostra eina de comerç web, la seva empresa virtual i local estaran actualitzades a l’instant, sense errors i sense treball extra.

Personalitzem la seva pàgina de comerç web amb el seu logotip, dades i colors. En aquesta pàgina li oferim varies plantilles en que es pot basar la seva pàgina web. I sí així desitja, també té la possibilitat de personalitzar-la amb l’estructura i imatge corporativa que vulgui.

Serveis d'optimització SEO per posicionament orgànic en els principals cercadors, campanyes de Màrqueting Online amb Google Adwords per visibilitat i vendes immediates.

Posi’s en contacte (938773074) amb nosaltres i comenci a beneficiar-se de les avantatges d’expandir el seu negoci.