BinSoft Informàtica

Serveis a empreses / Hosting

Binsoft Informàtica us ofereix solucions d’allotjament, correu electrònic, servidors virtuals i dedicats per poder desenvolupar la vostra activitat a la xarxa.

Hosting

Binsoft Informàtica treballa amb els proveïdors més importants de serveis ISP del nostre país per poder oferir productes d’allotjament, correu electrònic, servidors virtuals i servidors dedicats perquè la seva empresa pugi tenir una millor presencia a Internet.

Oferim serveis de registre de dominis genèrics (.com, .net, .org, .edu, .biz, .name) i també dominis territorials .CAT o .ES entre altres.

Busquem quina es la solució més optima per la seva empresa perquè pugui disposar de solucions d’allotjament i correu electrònic amb les màximes garanties d’estabilitat i seguretat.

A nivell més avançat donem solucions de servidors privats o dedicats perquè els nostres clients puguin desenvolupar projectes a Internet o disposar de solucions en el núvol.

També disposem d’un ventall de solucions per poder treballar amb eines col•laboratives en el núvol i poder oferir als nostres clients solucions de mobilitat.