BinSoft Informàtica

Serveis a empreses / Videovigilància

Els sistemes de vigilància IP estan guanyant terreny a les càmares de seguretat convencionals per circuït tancat de TV, ja que tenen un alt rendiment a un baix cost.

Videovigilància

El sistema de vigilància IP és una càmera amb sistema complet i independent, amb processador i servidor web. És una solució ideal per a la comprovació de seguretat remota, ja que es poden veure les imatges en directe des de qualsevol lloc amb accés a internet.

La càmera IP és molt fàcil d’instal·lar en la xarxa ethernet i que proporciona al nostre ordinador vídeo d’alta qualitat en format MPEG. Un cop instal·lada, el nostre ordinador la reconeix a “Mis sitios de red”, com a qualsevol altre dispositiu. Per tot això resulta una solució potent i econòmica que cobreix tots els requisits de seguretat d’una llar o oficina.

A Binsoft Informàtica, S.L. formem part del Programa Partner Plus. Això vol dir que estem dins la seva llista de distribuïdors d’elit. Cosa que garanteix subministrar les darreres novetats amb un personal format en aquesta matèria.